• Italiaanse olijfolie direct van de makers
  • Persoonlijke selectie van de beste kwaliteit
  • Thuisbezorgd
  • Wij helpen je een keuze te maken

Italiaanse olijfolie kopen

  • Gemakkelijk gevonden en gekozen
  • Altijd duidelijk advies
  • Vanaf €69,- gratis thuisbezorgd in Nederland

Beantwoord enkele vragen en in 30 seconden ben je bij de Italiaanse olijfolie die het beste bij jou past

of kijk hieronder verder

Italiaanse olijfolie op smaakprofiel

Kies de olijfolie bij je eigen smaakprofiel

Italiaanse olijfolie op toepassing

Kies de beste olijfolie op basis van je gerecht of toepassing

Olijfolie per producent

Wie is jouw favoriete Italiaanse olijfboer?

Proeven voor je koopt?

Bestel  een OLIBOXX en proef op je gemak zelf thuis en ontdek je favoriete olijfolie

Hulp bij het kiezen van olijfolie

Twijfel je over wat je zelf lekker vindt? Bel, App of mail dan even, dan bepalen we samen wat de beste olijfolie is die bij jou past.

Olijfolie kopen

Olijfolie is voor veel mensen relatief onbekend terrein. Want hoe kies je nu de beste olijfolie die bij je smaak past? En hoe weet je of je met een goede olijfolie van doen hebt? Als je voor het supermarktschap staat krijg je die antwoorden niet. Misschien bepaalde tot nu toe de vorm van de fles, het etiket, de prijs of zelfs wel de kleur van de olijfolie jouw keuze. Ga je voor Italiaanse olijfolie of spreekt Griekse olijfolie je meer aan. En wat is het verschil tussen Spaanse olijfolie, Italiaanse olijfolie en Griekse olijfolie? Kortom, de grote vraag is: welke olijfolie is de beste?

 

Bij Olicious willen we olijfolie kopen gemakkelijk maken. Onze website is erop ingericht je te helpen met het kiezen van de olijfolie die bij jouw favoriete gerechten past. In slechts enkele klikken vind je Italiaanse olijfolie voor brood, salade, vis of vlees. En als je er niet uitkomt dan helpen we je verder. We zijn altijd bereikbaar via telefoon, e-mail of Whatsapp en zullen je helpen bij het maken van een keuze. Zo maken we hoge kwaliteit olijfolie voor iedereen bereikbaar. Vind je olijfolie op 3 manieren:

 

Olijfolie kopen bij Olicious betekent een keuze uit een overzichtelijk assortiment van Italiaanse olijfolie voor brood, salade, vis of vlees. Je kunt vertrouwen op onze kennis en toewijding en je bent verzekerd van de hoogste kwaliteit, namelijk extra vergine

 

olijfolie kopen in de supermarkt | olicious

Het supermarktschap kan soms aardig verwarrend werken

Olijfolie online?

Bij Olicious koop je Italiaanse olijfolie online. Dat is helemaal van deze tijd. Wij zijn een speciaalzaak en werken uitsluitend met kleinschalige olijfolieboeren uit Italië. De selectie is streng en we beoordelen onze olijfolies volgens het officiële beoordelingssysteem van het I.O.C., het International Olive Council. Mark -eigenaar van Olicious- volgt een opleiding tot geaccrediteerd olijfolie proever in Italië en geeft ook proeverijen. Met deze achtergrond bieden we je specialistische kennis en advies die je niet in de supermarkt of delicatessenwinkel vindt. Koop je bij ons olijfolie online, dan zullen we er alles aan doen je de olijfolie te adviseren die bij jouw wensen past. Zo wordt olijfolie bestellen makkelijk en heb je veel meer zekerheid over de kwaliteit en smaak die je koopt. Je vindt bij iedere olijfolie een duidelijke beschrijving van de smaak en de kwaliteitsbepalende eigenschappen. Olijfolie online kopen geeft je daarnaast de volgende zekerheden:

  • Een helder en transparant bestelproces
  • Makkelijk betalen met iDeal
  • Verzending met track & trace via PostNL of DHL
  • Uiterlijk dinsdag besteld, woensdag verzonden en voor het weekend in huis

 

de beste olijfolie kopen | olicious