Olicious aangesloten bij Webwinkelkeur

Olicious-Webwinkelkeur

Olicious - Italiaanse olijfolie is aangesloten bij WebwinkelKeur.

Sinds 14-03-2023 is Olicious - Italiaanse olijfolie door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Olicious - Italiaanse olijfolie voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

We dragen met trots dit keurmerk omdat dit nogmaals de betrouwbaarheid van Olicious - Italiaanse olijfolie onderstreept.

Met een goedkeuring alleen houdt het niet op. WebwinkelKeur is een modern keurmerk dat blijft continu toezien op de betrouwbaarheid van haar leden. Zo kunnen consumenten er terecht met klachten en kunnen zij de aangesloten webwinkels (publiekelijk) beoordelen. Als consument heb je dus extra zekerheden bij een webwinkel die is aangesloten bij dit keurmerk.

Als onafhankelijk derde staat WebwinkelKeur dan ook garant voor de echtheid van de klantbeoordelingen en voor de betrouwbaarheid van haar leden. Kortom weer een extra reden om bij Olicious - Italiaanse olijfolie te kopen.

Keurmerk webwinkel

Geraffineerde olijfolie

Weet jij welke olijfolie je moet kiezen als je voor het supermarktschap staat? Classico, Mild, Bak olijfolie, Warm gebruik, Koud gebruik... Het schap staat er vol mee. En dan heb je nog extra vierge...

Lees meer »

Waarom je de beste olijfolie koopt bij een expert

Als liefhebber van extra vergine olijfolie is het belangrijk om te beseffen dat er grote variatie bestaat in de kwaliteit van olijfolie die op de markt verkrijgbaar is. Het vinden van een goede extra vergine olijfolie kan een uitdaging zijn, vooral als je niet weet waar je op moet letten. Het is daarom een goed idee om olijfolie bij een expert te kopen.

Lees meer »

Verse olijfolie!

In November bezochten we diverse olijfolieproducenten in Puglia en proefden we hun verse olijfolie. Echt 'vers van de pers'. Het is elke keer weer bijzonder om in de hectische oogsttijd meegenomen te worden naar de perserijen en naar de olijfgaarden. Het proces van olijf naar verse olijfolie moet snel gaan. De boeren doen er alles aan om bederf door fermentatie of oxidatie te voorkomen en de beste olijfolie als eindproduct te realiseren.

Lees meer »