Geef eens een fles olijfolie cadeau

Onverwacht verrassend

 

Je kent het wel. Je zoekt een cadeautje voor een fijnproever, zakenrelatie of verjaardag en je eindigt bij de slijter voor een fles wijn. Of een delicatessenpakket vol veel te zoute smeersels, kruidenmixen en broodstaafjes. Of een doosje doucheschuim, scrub, gezichtsmaskers en moeilijk uitspreekbare elixers voor de eeuwige jeugd. Dat kan beter, vinden wij.  

Verrassing gegarandeerd

Want met een goede en lekkere fles extra vergine olijfolie geef je een echt origineel cadeau. Niemand verwacht dat namelijk en dus maak je indruk. Een fles extra vergine olijfolie staat ook nog eens mooi in de keuken, is vét lekker en gaat wel een tijdje mee. Zo blijft jouw cadeau (en jij dus ook) nog even 'hangen'. 

 

Mogelijkheden

Pak je je cadeau zelf in, of laat je het ons doen. Kies je voor een olijfolie met mooie cadeauverpakkingen (zoals Palazzo Di Varignana) of geef je de fles graag zo. Of zoek je iets voor de Kerst of Sinterklaas? We denken graag met je mee. Wil je dat wij je olijfoliecadeau naar de ontvanger sturen? Dat kan! Doen we er ook namens jou een handgeschreven briefje bij. In de komende tijd gaan we onze cadeau mogelijkheden verder uitbreiden. Voor nu neem je gewoon even contact op en dan regelen we het naar wens.

 

5x waarom je je olijfolie cadeau bij Olicious koopt

  1. Olijfolie als cadeau maakt gegarandeerd indruk
  2. De flessen staan prachtig in de keuken
  3. Extra vergine olijfolie is de ultieme smaakmaker en is hartstikke gezond
  4. Je koopt topkwaliteit Italiaanse extra vergine olijfolie, rechtstreeks van de boer
  5. Je steunt een ambitieus startend bedrijf dat er alles aan doet de beste beleving van olijfolie bereikbaar te maken voor iedereen
olicious | olijfolie en minestrone

olijfolie is de ultieme smaakmaker, in heel veel gerechten