Guglielmi

Zonnig Puglia

Monogram IGP Puglia

"Monogram IGP Puglia, icoon van ons land. Er is een extra vergine olijfolie die onze smaakpapillen de mooiste beelden van ons land weet terug te geven. Dit is Monogram IGP Puglia. Symbool van het hoogwaardige werk dat in de loop van de tijd traditie verliest, draagt in zijn intense smaak de waarden van de grond, de kracht van de zon en de vriendelijkheid van de wind" - Saverio Guglielmi

lees hier meer over monocultivar

Monogram blends

Gemaakt zoals je ze wilt ervaren. Delicaat of fruitig.

Arso - Koudgerookte olijfolie

Arso is een op beukenhout koudgerookte olijfolie, op basis van extra vergine Peranzana olijfolie. Op basis van een uniek proces is een olie ontstaan waarin de identiteit van de olijfolie is behouden, met tonen van appel, amandel en een lichte caramelisatie. 

Arso gerookte olijfolie Guglielmi | Olicious

Monogram aromatisch

Aromatische extra vergine olijfolie

Advies nodig?

Twijfel je over wat je zelf lekker vindt? Bel, App of mail dan even, dan bepalen we samen wat het beste bij jou past.

Over Guglielmi

Saverio Guglielmi in de olijfgaard | Olicious

Sinds 1954 bouwen meerdere generaties Guglielmi aan modern en innovatief olijfoliebedrijf. Met veel respect voor de traditie van de regio Puglia cultiveert het familiebedrijf zo'n 160 ha olijfgaarden. De focus ligt duidelijk op kwaliteit, mede door gebruik van de modernste productietechnieken. 

Peranzana olijven van Guglielmi | Olicious

Veel aandacht is er voor de typisch Pugliese cultivars Coratina, Ogliarola en Peranzana die het karakter van de streek vertegenwoordigen. Dit wordt aangevuld o.a. Leccino waarmee men in staat is wat zachtere olijfolies te produceren.

Het werk in de olijfgaarden

Guglielmi olijfolieproductie | Olicious

De moderne olijfoliemolen omvat 5 productielijnen waarmee men in staat is de vers geoogste olijven al binnen enkele uren koud te persen tot kraakverse extra vergine olijfolie.

olicious | Guglielmi Logo