Ontdek je favoriete olijfolie met de OLIBOXX

De échte smaak van goede olijfolie is iets dat je moet ervaren. Net als bij wijn zijn er vele karakters, van zacht tot kruidig, pittig en scherp. Wij maken het je makkelijk deze karakters te leren kennen en je favoriete olijfolie te ontdekken. Want of je iets lekker vindt bepaal je zelf. Ben je overtuigd van de smaak, dan bestel je met plezier een hele fles.

OLIBOXX olijfolie proeven | Olicious

Zo werkt het


1.

Kies je OLIBOXX

 

Kies je OLIBOXX met  8 verschillende olijfolies.

Hij past door de brievenbus.


2.

Proef

 

Laat je verrassen door de verschillende smaken en karakters van de olijfolie en bepaal welk smaakprofiel bij jou past. Nog niet zeker van je zaak? Dan helpt Mark je persoonlijk verder.


3.

Bestel

 

Bestel je favoriete Italiaanse olijfolie eenvoudig via de Olicious website. Daarmee maak je een olijfoliemaker heel blij...


Wat zit er in jouw OLIBOXX

OLIBOXX Inhoud proefbox | Olicious

 

Jouw OLIBOXX bevat 8 flesjes met 20 ml olijfolie. Ruim voldoende om met meerdere personen met een stukje brood te proeven, of in verschillende gerechten te verwerken. Via een meegeleverde QR code vind je alle informatie over de geproefde olijfolies.

 

 

Alleen de beste olijfolie

Olijfolie-Bruschetta-Tomaat | Olicious

Al onze olijfolie komt van gepassioneerde en kleinschalige olijfoliemakers uit Italië. De beste olijfolie betekent koud geperst en van onberispelijke kwaliteit: extra vergine. Wij beoordelen iedere olijfolie volgens de officiële normen. Veel van onze olijfolies zijn bekroond met internationale prijzen en awards.

Daarom Olicious

Daarom Olicious-Mark-Olijfolie | Olicious

Wij vinden dat olijfolie net zo vanzelfsprekend is als peper en zout en dat iedereen altijd goede olijfolie moet kunnen ervaren. De authenticiteit, passie, ambacht en kennis van onze Italiaanse olijfboeren levert de allerbeste olijfolie en we voelen ons zo verbonden met het land Italië en de passie van onze boeren dat we hem op jou willen overbrengen. Daarom vind je bij ons unieke Italiaanse extra vergine olijfolie en kan je op verschillende manieren proeven en kennis opdoen. We geven persoonlijk advies en bezorgen snel thuis.

Meer weten over olijfolie

online proeverij

Olijfolie proeverij-Online-Latptop | Olicious

Tijdens een online workshop olijfolieproeven leer je alles over olijfolie: Waar het vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en hoe je kan beoordelen of een olijfolie goed of slecht is. Daarna koop je nooit meer een slechte olijfolie. Een verrassende en leerzame ervaring.

Blijf op de hoogte

Olicious-nieuwsbrief-olijfolie

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en mis niets van recepten, aanbiedingen, nieuwe olijfolie of ontwikkelingen bij onze boeren.